Mini momenten met heerlijk snoep.

Met tamini is het onze missie mensen mini momenten van geluk te bieden.

Genot staat centraal, lekker én gezond! Dit op een creatieve manier. Met snoep, boordevol natuurlijke superfoods, mini in suiker voor maxi momenten samen!

Iets ontwikkelen dat gezonder én lekker is en dat met liefde aan de wereld voorstellen.

Hallo, ik ben Astrid. Met een passie voor onze planeet, natuur, productontwikkeling, circulaire economie en ondernemerschap, richtte ik PowerTrees op. Onze missie is om impact te creëren, groot of klein, met als focus de relatie tussen onze voeding en de natuur.

De naam 'tamini' is geïnspireerd op de Tamarinde-boom of 'candy-tree'. Deze tropische boom vind je o.a. in India en Colombia. De Tamarinde en die twee landen zijn voor mij een beetje thuiskomen. Ontsprongen in overzeese streken, uit een periode en gebied waar ik ontdekte hoe voeding en smaken mee de basis vormen van geluk en samenzijn. Een gevoel dat ik met tamini wil delen.

Dit is slechts het begin voor PowerTrees

Met PowerTrees ontwikkelen we delicatessen die perfect passen binnen een gebalanceerde voeding, waarin genot centraal staat én waarbij je eet wat je wil. Dit alles met een hart voor onze agricultuur én natuur, met slimme partnerships van leverancier tot consument. Tamini is ons eerste product, voor fijnproevers en levensgenieters zoals jullie.