Klein geluk met groenten en fruit.

Met Tamini is onze missie mensen gelukkig maken met groenten en fruit! Gewoon, omdat ze goed voor je zijn. Lekker én gezond! Dit doen we op een creatieve manier. Eigenlijk alles behalve groenten en fruit...

Huh..!? Al doende leer je het verhaal van de grond tot je mond dankzij de Tamini crew. Dit door bijvoorbeeld zelf groentjes te kweken met onze Tamini zaadjes of -kweeksetjes. De heerlijke smaken ontdek je via onze Tamini Sweets, snoep zonder schuldgevoel.

Iets ontwikkelen dat gezonder én lekker is en dat met liefde aan de wereld voorstellen.

Hallo, ik ben Astrid. Met een passie voor onze planeet, natuur, productontwikkeling en ondernemerschap, richtte ik PowerTrees op. Onze missie is om impact te creëren, groot of klein, met als focus de relatie tussen onze voeding en de natuur.

De naam 'Tamini' is geïnspireerd op de Tamarinde-boom of 'candy-tree'. Deze tropische boom vind je o.a. in India en Colombia. De Tamarinde en die twee landen zijn voor mij een beetje thuiskomen. Ontsprongen in overzeese streken, uit een periode en gebied waar ik ontdekte hoe voeding en smaken mee de basis vormen van geluk en samenzijn. Een gevoel dat ik met Tamini wil delen.

Dit is slechts het begin voor PowerTrees

Met PowerTrees ontwikkelen we delicatessen die perfect passen binnen een gebalanceerde voeding, waarin genot centraal staat én waarbij je eet wat je wil. Dit alles met een hart voor onze agricultuur én natuur, met slimme partnerships van leverancier tot consument. Tamini is ons eerste product, voor fijnproevers en levensgenieters zoals jullie.

Probeer ons snoepje zonder zorgen

Ontdek de smaak van groenten en fruit. Maak kennis met Ora Orange, Gino de groene appel, Bert Root en Caro Carroti.